Branesti.ro
Oaza ta de liniste!
Anunturi   Publicitate

 

 

 

 

 

 

Incepand din luna februarie 2008 vom inaugura o rubrica speciala de anunturi de vanzare si cumparare de terenuri.

Dacă doriţi să vă publicăm gratis anunţul dumneavoastră imobiliar, nu trebuie decāt sa ne transmiteţi textul la terenuri@branesti.ro  in urmatorul format: localizare teren, suprafata teren, pret mp, date contact si nume de contact.

SAINT-GOBAIN
 

  SAINT-GOBAIN (www.saint-gobain.com) a fost fondata in 1665 de Colbert- ministru al regelui Ludovic al XIV-lea- fiind compania care a livrat oglinzile pentru Sala Oglinzilor din Palatul Versailles.Astazi este unul dintre cele mai mari grupuri la nivel mondial, pozitionandu-se in primele 100 de corporatii ce actioneaza in domeniul productiei si distributiei de materiale de constructii. Este listat la bursele din Paris, Londra, Frankfurt, Zurich, Bruxelles, Amsterdam.

Ca si dezvoltator, producator si distribuitor de materiale (sticla, materiale de constructii- izolatii, gipscarton, mortare -ceramica, plastic, cristale, materiale abrazive) Saint-Gobain transforma materiile prime in produse de inalta calitate si performata.

Inoveaza continuu pentru o viata mai confortabila si gaseste solutii pentru conservarea energiei si protectia mediului inconjurator punandu-si in acest fel amprenta asupra viitorului.

In Romania Saint-Gobain este prezent in urmatoarele domenii: productia de sticla float (Saint-Gobain Glass Romania), izolatii (Saint-Gobain Isover Romania) , gips-carton (Rigips Romania) , mortare industriale (Saint-Gobain Weber Romania), materiale abrazive (Saint-Gobain Abrazivi) , conducte pentru sisteme de alimentare din fonta ductila (Saint-Gobain Conducte) si prelucrarea lemnului (MTI Impex SRL).


Mai multe detalii pe www.saint-gobain.ro

Google

 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2007 All rights reserved - Designed by: Melania Design srl