Branesti.ro
Oaza ta de liniste!
Anunturi   Publicitate

 

 

 

 

 

 

Incepand din luna februarie 2008 vom inaugura o rubrica speciala de anunturi de vanzare si cumparare de terenuri.

Dacă doriţi să vă publicăm gratis anunţul dumneavoastră imobiliar, nu trebuie decāt sa ne transmiteţi textul la terenuri@branesti.ro  in urmatorul format: localizare teren, suprafata teren, pret mp, date contact si nume de contact.

DEPOZITE
 

Depozit Constructii ANA MARIA SRL (Ginel)
Sediu social : Str. Tineretului, nr. 3, Sat Islaz, Com. Branesti, Ilfov
Punct de lucru : Bd. I.C.Bratianu (langa Peco)
Program : Luni – Sambata 8 – 17
Telefon : 0722.322.563 / 0728.928.320

Materiale comercializate :
Adezivi, polistiren, faianta, gresie, marmura, placi beton, gleturi, ipsosuri, tenculieli, tencuieli decorative, ciment , multibat, var, sapa autonivelanta, caramida (toate modelele), BCA, blocheti beton, pavaje.
Cherestea – diverse marimi si dimensiuni
Otel beton, striat si nestriat, plase sudate , profile rectangulare (teava, corniere, platband)
Material acoperis – OSB (diferite dimensiuni), tabla zincata, tabla tip tigla.
Izolatii – polistiren, membrane bituminoase, membrane de acoperis, vata minerala.
Accesorii – rigips, vopsele, diferite materiale pentru finisari interioare
Unelte gradinarit;
Sisteme drenaj;
Cosuri de fum;
Sobe teracota;
Statii epurare;
Transportul in Branesti se face gratuit.
La cantitati mari pretul se negociaza.


SC AXEL & CO IMPORT – EXPORT SRL
Brăneşti , Ilfov, str. Infrăţirii , nr. 2
Tel/fax: 0213501351 ; tel : 0730/092732
SC AXEL & CO IMPORT – EXPORT SRL , societate comerciala cu capital integral privat si paisprezece ani de experienta in domeniu, are ca obiect principal de activitate comercializarea materialelor de constructii si finisaje ( CIMENT, ELEMENTE DE ZIDARIE SI STRUCTURA, CHERESTEA, ADEZIVI, SISTEME DE TERMOIZOLATIE SI HIDROIZOLATIE) dar si confectionarea de obiecte de tamplarie ( USI CELULARE FURNIRUITE, LAMBRIURI,PANOURI DE GARD).
Avand contracte directe cu cei mai mari producatori de materiale de constructii reuseste sa atraga clientii cu cele mai bune preturi.Livrarea la domiciliu este gratuita, societatea dispunand de un parc auto ce cuprinde noua autovehicule si o automacara. Pentru a īnlesni serviciul de livrare, comenzile se pot face prin telefon la numerele: 3501351 si 0730/092732.
Cunoscuti ca „depozitul de langa Biserica”, īntreg colectivul ce numară treizeci si sase de salariati, ne aflam la dispozitia clientilor de luni pană vineri de la 8,00 la 17,30 , sambata de la 8,00 la 14.00 si duminica de la 8,00 la 11,00.
 

MAGAZIN TEHNICO-SANITAR


SC DASCALU G&M COM SRL
Sediu social : Str. Slt. Petre Ionel, nr.50
Punct de lucru : Bd. I.C.Bratianu, nr.4-6
Program : Luni – Vineri 7 :30 – 20 :30
: Sambata 08 :00 – 17 :00
: Duminica 08 :00 – 12 :00
Tel/Fax : 021/3529151
Mobil : 0722.602.220
Persoana contact : Dascalu Mirela – Administrator


Firma noastra comercializeaza o gama variata de produse electrice : conductor, cablu Myym, cablu boxe, prize simple si duble ceramica, prize simple si duble Alfa si Orion, intrerupatoare, comutatoare, stechere, cupla, cablu TV, mufe TV, splitere TV, doze legatura, doze rigips, doze MBU, tablou sigurante, becuri, becuri economice, fasunguri, aplice, prelungitoare, banda izolatoare.
Mai comercializam : grunduri, lacuri, vopsele alchidice, lavabile de interior si exterior, amorse, aracet, glet perete, tinci, ipsos, adeziv faianta si gresie, placa gips, placa Ydro, profile, plasa fibra, banda fibra, scoth hartie, suruburi autoforante, suruburi autofiletante, suruburi pentru PAL si lemn, piulite, saibe, feronerie, silicon sanitar, transparent si alb, spuma, spray vopsea, fitinguri pexal, cupru, polipropilena, teava polipropilena, pvc, pexal, chituri faianta si gresie, plinta parchet si accesorii, bagheta polistiren, linoleum, mocheta, folie pvc, furtun gradina, furtun absorbtie, discuri debitat metal, discuri pentru lemn, discuri abrazive, smirghel, burghie metal si beton SDS si cu prindere normala, sfoara, pensule, trafaleti, lopeti, cazma, sapa, cozi unelte, fitinguri, cuie, autocolante.
 

Google

 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2007 All rights reserved - Designed by: Melania Design srl