Branesti.ro
Oaza ta de liniste!
Anunturi   Publicitate

 

 

 

 

 

 

Incepand din luna februarie 2008 vom inaugura o rubrica speciala de anunturi de vanzare si cumparare de terenuri.

Dacă doriţi să vă publicăm gratis anunţul dumneavoastră imobiliar, nu trebuie decāt sa ne transmiteţi textul la terenuri@branesti.ro  in urmatorul format: localizare teren, suprafata teren, pret mp, date contact si nume de contact.

AMBULANTA BRANESTI
 

  Ambulanta Ilfov s-a īnfiinţat in 1998 prin hotărāre de guvern si are in prezent 270 angajaţi din care: 107 şoferi; 97 asistente medicale, 24 dispeceri, 15 medici, 6 mecanici la atelierul mecanic, restul reprezintă personal  TESA.
Parcul Serviciului de Ambulanta Ilfov este compus din 33 de maşini specializate pentru asigurarea activităţii in caz de urgenta, din care 10 autoturisme Dacia, 1 autoturism Aro, 6 microbuze Fiat, 2 microbuze Mercedes si 6 microbuze Iveco.
Din acest parc sase maşini sunt echipate pentru intervenţii majore.
In timpul zilei, maşinile de intervenţie sunt īnsoţite si de medici, noaptea, fiind medici doar pe liniile de garda din Săftica, Buftea, Măgurele si Voluntari.
Numărul la care poate fi apelat Serviciul de Ambulanta Ilfov este 112. 
Activitatea Serviciului de Ambulanta Ilfov este de a asigura asistenta medicala de urgenta la domiciliu si transportarea de urgenta la spital, atunci cānd este cazul. 
Asistenta medicala efectuata de Serviciul de Ambulanta Ilfov este GRATUITA, indiferent ca pacientul este asigurat medical sau nu.
Serviciul de Ambulanta Ilfov are dispecerat si puncte de lucru in Săftica,  Buftea, Voluntari,   Brăneşti, Măgurele si   Popesti Leordeni.
In caz de urgenta, maşinile de ambulanta disponibile se deplasează spre locul evenimentului, daca este nevoie de ele, astfel īncāt se asigura o mobilitate si eficienta sporita a serviciului de ambulanta.
Parcul serviciului de Ambulanta Branesti este format din 3 masini, un IVECO (antisoc), un MERCEDES (B1 si B2) si un FIAT (masina de transport pacienti).
Ambulanta Branesti transporta bolnavii la spital in functie de gravitate. Nu se acorda servicii medicale la sediul serviciului de ambulanta, in schimb se acorda asistenta medicala gratuita la domiciliu.


Ambulanta Branesti

Bd. I.C. Bratianu, nr. 69 (in incinta Primariei Branesti)
021/351.52.83 dispecerat Brăneşti.
0752.08.32.57


 

Google

 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2007 All rights reserved - Designed by: Melania Design srl